Corona maatregelen Pier Suites

Update zaterdag 18 december 2021

Per 18 december zijn de maatregelen verder aangescherpt. De Pier Suites volgt de richtlijnen en instructies zoals voorgeschreven door de overheid, welke u hieronder overzichtelijk vindt:

QR-code:

Volgens de richtlijnen is het scannen van QR codes van hotelgasten die enkel overnachten niet verplicht. Bij aankomst in het hotel wordt daarom niet om uw QR-code gevraagd.

Wanneer vragen wij wel uw QR-code?

  • Bij bezoek aan de wellness “Health Lab De Pier”

Algemeen:

  • In openbare ruimtes (zoals de entree, hotel lobby etc.) geldt een mondkapjesplicht. Zowel medewerkers als hotelgasten dienen een mondkapje te dragen. Houd hier zoveel mogelijk 1,5 meter afstand.
  • Het personeel houdt zich aan de basisregels (handen wassen, thuisblijven bij klachten), dit vragen wij ook van onze gasten.
  • Handsanitizer is beschikbaar door het gehele hotel voor uw hygiëne.
  • Elektronische betalingen hebben de voorkeur in plaats van contant geld.

Ontbijt

    Ontbijt zal in overleg worden geserveerd op de kamer.

Wellness Health Lab De Pier

  • Health Lab De Pier is geopend op reservering van 9:00u tot 17:00u. Een geldig QR-code en mondkapje is noodzakelijk in de Health Club.

Kosteloos annuleren Pier Suites

Wij begrijpen dat door de afgelopen periode de behoefte is ontstaan om er lekker op uit te gaan, maar dat de onzekere situatie u mogelijk weerhoudt om een paar dagen weg te boeken Om u gerust te stellen bieden wij u de mogelijkheid om kosteloos te verplaatsen. Zo bent u geen extra geld kwijt aan annuleren en heeft u de mogelijkheid om uw boeking te verplaatsen naar een ander moment.

Reserveringen gemaakt tussen 19 december t/m 14 januari 2022

Voor alle reserveringen met aankomst t/m 14 januari 2022 kunt u gebruik maken van gratis verzetten actie. Hiermee kunt u de boeking verplaatsen tot 48 uur voor de dag van aankomst. Om welke reden dan ook! *

* Wanneer u niet komt zonder uw reservering te verplaatsen, brengen wij wel kosten in rekening. Geldig op boekingen gemaakt via piersuites.nl of booking.com