Arrangementen

Voor onze gasten doen wij graag iets bijzonders. Zo hebben wij verschillende arrangementen samengesteld om uw verblijf nog specialer te maken. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van de items die uw verblijf nog memorabeler maken. Heeft u een speciaal verzoek voor op de kamer? Neem dan contact met ons op om een op maat gemaakte prijsopgave te krijgen. Zo kan ieder verblijf een bijzondere beleving worden.


lovers arrangement

Lovers arrangement

Maak uw verblijf nog mooier door voor uw geliefde de kamer van tevoren te laten versieren. Wij leggen verse rozen blaadjes op bed zetten een heerlijke fles bubbels op de kamer. Ook verzorgen wij een zalig chocoladeplateau. In combinatie met het unieke uitzicht maakt dit uw verblijf in De Pier Suites onvergetelijk.

Bubbels op de kamer

Wilt u iemand verrassen, een flesje bubbels is altijd een goed idee om iets mee te vieren. Op de kamer zetten wij een heerlijke fles bubbels in een ice bucket, met 2 flute glazen.
€35,00

Bubbels op de kamer arrangement
massage en single float arrangement
Massage & Single Float

60 minuten massage + single float (2 personen)
Floaten is het gewichtloos en zonder prikkels drijven op zout water in een speciaal daarvoor ontwikkelde floatroom. Floaten is een bewezen ontspanningsmethode die zeer efficiënt en doeltreffend is: 1 uur floaten staat gelijk aan 5 uur slaap.

Reuzenrad kaartjes


Europa’s eerste reuzenrad boven de zee! Vanuit het ruim vijftig meter hoge reuzenrad heeft u een panoramisch uitzicht over zee, strand én skyline van Den Haag. Het Reuzenrad is open onder voorbehoud en afhankelijk van het weer. Zie www.skyviewdepier.nl voor meer informatie.

reuzenrad kaartjes arrangement