Arrangementen

Voor onze gasten doen wij graag iets bijzonders. Zo hebben wij verschillende arrangementen samengesteld om uw verblijf nog specialer te maken. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van de items die uw verblijf nog memorabeler maken. Zo kan ieder verblijf een bijzondere beleving worden.

lovers arrangement

Loversarrangement

Maak uw verblijf nog mooier door voor uw geliefde de kamer van tevoren te laten versieren. Wij leggen verse rozenblaadjes op de kamer en zetten een heerlijke fles bubbels op de kamer. Ook verzorgen wij een zalig chocolade plateau en staat er een flesje massageolie voor jullie klaar. In combinatie met het unieke uitzicht maakt dit uw verblijf in De Pier Suites onvergetelijk.

Meerprijs: € 59,50

Verjaardagsarrangement

Er is er één jarig…! Speciaal voor onze jarige gasten hebben wij een arrangement samengesteld zodat u op een feestelijke manier deze dag bij ons kunt vieren. Wij versieren de kamer met ballonnen slingers en een fles bubbels.

Meerprijs: € 45,00

Bubbels op de kamer arrangement

Bubbels op de kamer

Wilt u iemand verrassen, een flesje bubbels is altijd een goed idee om iets mee te vieren. Op de kamer zetten wij een heerlijke fles bubbels in een ice bucket, met 2 flute glazen.

Meerprijs: € 35,00

Massage arrangement

Geniet samen in de wellness van onze welbekende ontspanningsmassage van 55 minuten, waarbij jullie centraal staan. De duo massage wordt uitgevoerd in dezelfde ruimte.

Let op: mocht je in verwachting zijn, dan wordt jouw massage automatisch een zwangerschapsmassage. Het eerste trimester van de zwangerschap (1-13 weken) geven wij geen massages.

Meerprijs: € 110,00 (2 personen)

massage en single float arrangement
Massage & float arrangement

Geniet samen in de wellness van onze welbekende ontspanningsmassage van 55 minuten en floatsessie van 60 minuten, waarbij jullie centraal staan. De duo massage wordt uitgevoerd in dezelfde ruimte. Voor meer informatie over het floaten en massage kijk op www.healthlabdepier.nl

Meerprijs: € 185,00 (2 personen)

Reuzenrad arrangement

Europa’s eerste reuzenrad boven de zee! Vanuit het ruim vijftig meter hoge reuzenrad heeft u een panoramisch uitzicht over de zee, strand én skyline van Den Haag. Geniet daarnaast van een exclusieve high tea in uw eigen privé gondel, compleet met gebakjes toren, thee en prosecco.

Maandag t/m zondag van 12.00u tot 16.30u

Meerprijs: € 55,00 (2 personen)

reuzenrad kaartjes arrangement

Heeft u een speciaal verzoek voor op de kamer? Neem dan contact met ons op om een op maat gemaakte prijsopgave te krijgen. Wij denken graag met u mee! De arrangementen kunt u reserveren via suites@pier.nl of bel naar +31(0)610720438.