Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen

Inchecken kan tussen 15.00 en 21.00 uur. Als u door omstandigheden later wilt inchecken, neem dan even contact met ons op. Uitchecken dient voor 11.00 uur plaats te vinden.

De Pier is te bereiken door op de snelwegen A4, A12, A13 of A44/N44 richting Den Haag de borden Scheveningen-Strand of Scheveningen-Haven aan te houden. Volg de borden richting de parkeergarage ‘Scheveningen Strand’. Rij zover mogelijk door naar achteren in de parkeergarage. Vanaf de garage is het ongeveer 3-5 minuten lopen naar De Pier.

Heeft u een parkeerkaart bij uw reservering geboekt? Rij dan de parkeergarage Scheveningen Strand in en neem uw inrijkaartje mee naar De Pier. Onze medewerkers stempelen deze af zodat u met hetzelfde kaartje kunt uitrijden! Indien u nog geen kaartje heeft gekocht, kunt u dit doen als u incheckt bij de receptie.

Meer informatie over restaurants, winkels en activiteiten vind je op de website van De Pier.
Meer informatie over uitgaan, events en exposities vind je op de website van Den Haag.
Huisdieren zijn niet toegestaan in de suites.
De Suites zijn – door de bijzondere ligging – niet geschikt voor gasten die slecht ter been zijn en rolstoelgebruikers.
Ja, dat kan! Neem contact met ons op.
Bij uw reservering vragen wij uw creditcardmaatschappij om een zogeheten ‘autorisatie’. Dit is een standaardprocedure waarmee de creditcardmaatschappij het hotel garandeert dat uw bestedingsruimte voldoende is om uw hotelrekening te voldoen. Sommige creditcardmaatschappijen vermelden deze beperking van uw bestedingsruimte als een betaling. Dat is het niet. Er wordt géén geld van uw rekening afgeschreven. Bij aankomst op De Pier betaalt u de rekening voor de door u gereserveerde nachten. U bepaalt ter plekke of u daarvoor uw creditcard gebruikt of op een andere manier betaalt. Pas als u niet in het hotel verschijnt, of als u uw reservering te laat annuleert, brengt het hotel kosten via uw creditcard in rekening.