Suites

In al onze kamers:


Free wifi

Airco

Koffie & Thee

Kluis

Minibar

Handdoeken

Regendouche

Kingsize bed

Flatscreen

Föhn

Geen huisdieren

Toilet artikelen

Deluxe Suite

Deluxe Suite

Samen heerlijk vanuit je suite van de zonsondergang genieten, naar de golven luisteren, zeilschepen en andere boten aan je voorbij zien varen. De inrichting van de kamers ademt één en al luxe: van de 2 meter brede kingsize bedden van superieure kwaliteit tot aan de sterrenhemel en ligbad met zeezicht!

MEER INFORMATIE

Deluxe Suite

Family Suite

Deze 2 aaneengesloten kamers hebben beiden zeezicht en zijn gescheiden door een deur. De 2e extra kamer bevat een kingsize 2-persoonsbed met zeezicht.
Aan alles is verder gedacht voor een onvergetelijke Noordzee-beleving. Inclusief gebruik van minibar!

MEER INFORMATIE

Deluxe Suite

Penthouse Suite Beach View

Samen heerlijk vanuit je suite van het strandzicht genieten, naar de golven luisteren en het bruisende Scheveningen in zijn volle glorie bewonderen. De inrichting van de kamers ademt één en al luxe: van de 2 meter brede kingsize bedden van superieure kwaliteit tot aan de inloopdouche in de badkamer.

MEER INFORMATIE

Deluxe Suite

Penthouse Suite Sea View

Samen heerlijk vanuit je suite van de zonsondergang genieten, naar de golven luisteren en zeilschepen en andere boten aan je voorbij zien varen. De inrichting van de kamers ademt een en al luxe: van de 2 meter brede kingsize bedden van superieure kwaliteit tot aan de inloopdouche in de badkamer.

MEER INFORMATIE

Deluxe Suite

Penthouse suite +

Samen heerlijk vanuit je suite van de zonsondergang genieten, naar de golven luisteren, zeilschepen en andere boten aan je voorbij zien varen. De inrichting van de kamers ademt een en al luxe: van de 2 meter brede kingsize bedden van superieure kwaliteit tot aan de inloopdouche in de badkamer.

MEER INFORMATIE