Arrangementen

Voor onze gasten doen wij graag iets bijzonders. Zo hebben wij verschillende arrangementen samengesteld om uw verblijf nog specialer te maken. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van de items die uw verblijf nog memorabeler maken. Heeft u een speciaal verzoek voor op de kamer? Neem dan contact met ons op om een op maat gemaakte prijsopgave te krijgen. Zo kan ieder verblijf een bijzondere beleving worden.


lovers arrangement

Lovers arrangement

Maak uw verblijf nog mooier door voor uw geliefde de kamer van tevoren te laten versieren. Wij leggen verse rozen blaadjes op bed zetten een heerlijke fles bubbels op de kamer. Ook verzorgen wij een zalig chocoladeplateau. In combinatie met het unieke uitzicht maakt dit uw verblijf in De Pier Suites onvergetelijk.

Bubbels op de kamer

Wilt u iemand verrassen, een flesje bubbels is altijd een goed idee om iets mee te vieren. Op de kamer zetten wij een heerlijke fles bubbels in een ice bucket, met 2 flute glazen.
€35,00

Bubbels op de kamer arrangement
massage en single float arrangement
Massage arrangement (2 personen)

Geniet samen 55 minuten van onze welbekende ontspanningsmassage waarbij jullie centraal staan. De duo massage wordt uitgevoerd in dezelfde ruimte.

Let op: mocht je in verwachting zijn dan wordt jouw massage automatisch een zwangerschapsmassage. Het eerste trimester van de zwangerschap (1-13 weken) geven wij geen massages.

Reuzenrad kaartjes


Europa’s eerste reuzenrad boven de zee! Vanuit het ruim vijftig meter hoge reuzenrad heeft u een panoramisch uitzicht over zee, strand én skyline van Den Haag. Het Reuzenrad is open onder voorbehoud en afhankelijk van het weer. Zie www.skyviewdepier.nl voor meer informatie.

reuzenrad kaartjes arrangement